Misterele Speakers Net! Ce e în 31 MARTIE?

Săptămână plină de mister!

Membrii Speakers Net și prietenii noștri au primit semnale că ceva important se va întâmpla în data de 31 Martie 2022. Cu toții au început să facă cercetări și chiar săpături… la propriu, după cum veți putea vedea. Și, cu această ocazie, începem să vă prezentăm și personajele principale ale poveștii… Să intre în scenă speakerii!!!!!

Iată  cum a pornit totul!!! La început a fost… un gând, o intenție. Apoi a fost… nu doar un cuvânt, ci o întrebare venită din „cloud” de undeva, adresată cu voce tare de Cristina Ardeleanu:

Apoi Andreea Cruglic s-a pus serios pe treabă. Așa am aflat că în 31 martie, cu ceva ani în urmă, a izbucnit Răscoala de la Bobâlna, că în 31 martie a fost inaugurat Turnul Eiffel și că în 31 martie s-a născut poetul Nichita Stănescu. Din păcate însă, când să ne dezvăluie ce a aflat despre 31 martie 2022 a picat cablul, internetul și… din nou informația n-a ajuns la noi!!!

Cosmin Cealîcu nu s-a lăsat mai prejos! A făcut research pe google până au început să îl urmărească nu doar întrebarea, ci și imprimanta și… coșmarurile, așa că povestea a început să capete tente horror!!!

Curioasă din fire, Consuela Codreanu a încercat să afle câte ceva de la Cosmin. Acesta era însă prea marcat de ultimele evenimente, așa că… n-a aflat nimic. I-a mai venit totuși o idee – să ia legătura cu Mădălina!!!

Mădălina Marius însă abia acum începe să facă cercetări. Nu pare să știe nici ea mai multe, doar niște zvonuri cum că va fi ceva DE SENZAȚIE!

Senzații tari are și Mihail, care este pur și simplu atacat cu avioane!!! Totul e bine când se termină cu bine. (Pot să vă spun, din culise, că s-a lăsat cu o bătaie cu avioane pe cinste!)

Romeo Crețu e om de acțiune. S-a hotărât repede să vină… mai rămâne să afle unde și gata! E simplu, că doar nu degeaba spune el: Acțiunea e mai bună! Și nu degeaba scrie despre Obiective și Obiceiuri! Prin urmare, și-a notat data de 31 MARTIE 2022 în agendă și face ce e de făcut… cum altfel să generăm rezultate? Mă rog, mai poate apărea câte un blocaj, dar are soluții și pentru asta!

Nici Romanița nu e în pană de idei. A recurs la un ajutor cu… nas mai bun. Din păcate, deși acesta pare să aibă informații, nu le poate spune. De ce? Vezi în clipul de mai jos!

Se pare că tot Cosmin are noroc! Mă rog, are și el ajutoare, ce să mai zicem! A descoperit totuși un prim indiciu!

Avem vești de la Cosmin! Se află în posesia mesajului din sticlă!

După o săptămână de mister, Speakers Net a intrat serios în poveste: a dat startul unui Treasure Hunt, al cărui final va avea loc chiar în cadrul Conferinței din 31 martie – Umorul, o soluție fără competiție. Caută împreună cu noi cele 5 indicii, câte unul în fiecare săptămână! Click aici pentru primul indiciu din Treasure Hunt!

Andrei TOMA

Cofondator Speakers Net, public speaking coach si facilitator in programe de dezvoltare personala.