Scurt și la obiect – 14 septembrie 2023

Știai că recordul pentru cel mai lung discurs din lume este deținut de un francez pe nume Lluis Colet? Acesta a vorbit fără întrerupere 124 de ore, adică 5 zile și 4 nopți. De asemenea, cel mai lung discurs susținut în echipă este de 127 de ore, 31 de minute și 43 de secunde și a fost realizat în 2019 de Toastmasters, în Noua Zeelandă.

Un minimaraton va susține și Clubul Speakers Net în 21 septembrie 2023, în București, la Hotel Capital Plaza. 11 dintre colegii noștri vor crea nici mai mult, nici mai puțin decât un discurs fluviu, inedit și plin de creativitate, despre TEMA VIEȚII TALE.

Pentru detalii și bilete, CLICK AICI

*

Pontul săptămânii: Comunicarea nu este niciodată perfectă. Și nimeni nu se așteaptă să fii un speaker perfect sau să susții discursul perfect. Ceea ce se așteaptă oamenii însă de la un speaker este ca acesta să fi alocat timp pentru… pregătirea discursului.

Interesant:

  • Un discurs de o oră necesită, după unele calcule, 18 ore de citit.
  • Steve Jobs obișnuia să repete 2 zile înainte de a susține un discurs.
  • Dacă poți să jonglezi cu viteza în care susții discursul, ești pregătit.

*

Recomandare! Dacă ești în căutarea unei activități de weekend care să-ți aducă și relaxare, dar și bucurie, contemplare și introspecție, iată o sugestie: un retreat de CALIGRAFIE și Călătorie interioară, organizat și susținut de Gabriela Zamă & Terapie prin Caligrafie, între 20 și 22 octombrie, într-un loc de vis – Castelul Sturdza de la Miclăușeni.

Click AICI pentru detalii și înscrieri

Până la retreatul din octombrie, pe Gabriela o puteți întâlni în Țara Bunilor, podcastul realizat de ea.

Click AICI pentru a-l accesa.