Loading Evenimente
 • Acest eveniment a trecut.

Toate

„Ce iau din 2020 și-mi folosește mai departe?” – 10 Decembrie 2020

dec. 10, 2020 @ 6:30 pm - 9:00 pm

2020…

… de lucruri noi întâmplate anul acesta în viețile noastre:

 • motive de frustrare, iritare, nervozitate, furie, dezamăgire, apatie, nepăsare, indiferență.

 • griji, emoții și sentimente contradictorii, neclarități, îndoieli, stres și stări de panică.

dar şi

 • învățăminte pe care le putem lua cu noi în noul an, 2021, și le putem folosi pentru binele nostru și a celor din jurul nostru.

 • înțelegeri, de conștientizări care ne pot echilibra în interior pentru a avea armonie în viețile noastre, mai ales în momente de cumpănă.

Și DA, 2020 de motive să culegem idei pe care le putem lua pentru a ne face noi viețile mai frumoase, în loc să așteptăm să ne facă alții viețile frumoase.

Poate că am exagerat cu numărul, dar cu certitudine asta este una dintre lecţiile extrem de importante din acest an… interesant. Cu toţii exagerăm şi e normal să fie aşa.

Singurul lucru cu adevărat important este: ce facem după ce am exagerat?

Dacă vrei să afli răspunsul la întrebare, dar şi alte idei pe care le-am testat “pe pielea noastră” te invităm la Conferința Speakers Net despre înțelegeri, conștientizări și învățăminte din 10 decembrie!

Pe scurt: noi, cei din Clubul Speakers Net, vom vorbi despre lecţiile pe care le luăm cu noi din 2020 și intenționăm să le folosim și în 2021.

De ce?

Pentru că orice conștientizare și orice înțelegere pe care o folosim ne ajută să nu repetăm unele greșeli și să creăm lucruri noi în viețile noastre.

Ştii vorba aia „Învaţă din greşeli”? Noi suntem de părere că e mai bine să înveţi din greşelile altora.

„OK, am înțeles! Și de ce să particip la Conferința Speakers Net din 10 decembrie? Ce obțin eu dacă ascult ceea ce iau membrii Clubului de Practică Speakers Net din 2020?”

Mai exact, sunt întrebări foarte bune la care îți răspundem chiar aici:

 • În cazul în care credeai că doar ție ți s-au întâmplat anumite lucruri anul acesta, ai ocazia să vezi că nu e așa (ceea ce poate fi foarte reconfortant uneori);

 • Conștientizezi noi înțelegeri pe care poate le ai, dar nu ai fost încă atent la ele. Ceea ce te ajută să intri în 2021 cu mai multe idei bune şi un plan de genul „la care merită să fiu atent/ă”;

 • Te inspiri și înveți și din experiența celorlalți, nu doar din cea proprie;  

 • Îți verifici anumite păreri pe care ți le-ai creat despre 2020, astfel încât să intri cu claritate despre tine și despre 2021 în noul an şi să păstrezi doar ce e relevant pentru tine;

 • Te distrezi! Petreci o seară interactivă și plăcută, informală, dar plină de entuziasm și energie, împreună cu noi toţi, oameni pasionați de public speaking și dezvoltare personală.

Și… o informaţie aproape secretă:

Te invităm să te bucuri împreună cu noi de cea mai nouă creație a noastră și anume „Kitul de supraviețuire în public speaking”,  un proiect super fain pe care îl lansăm oficial în conferinţă.

Îţi spunem doar atât: „Kitul de supraviețuire în public speaking” cuprinde cea mai mare parte din fricile pe care  le trăiesc oamenii atunci când vor/trebuie să susțină prezentări, să comunice în grupuri sau să susțină discursuri (inclusiv unul „banal”).

Dacă te întrebi de ce spunem „cea mai mare parte din frici” răspunsul e simplu:

Nu avem pretenția să le fi descoperit – încă – pe toate. Tocmai de aceea kit-ul va fi completat periodic, încă din 2021, pe măsură ce descoperim noi frici – la noi sau la alții – și le transformăm în exerciții utile de gestionare eficientă a lor.

O altă veste faină este că, alături de noi va fi şi  Andy Szekely, public speaker, autor, trainer și coach fondatorul Bootcamp University şi creatorul programului de public speaking şi prezentări Speaker Elite.

Te-ai convins că merită să participi?

Dacă da, ne bucurăm şi te așteptăm cu drag!

Dacă nu, te rog să ne scrii ( Cristinei sau lui Romeo) şi, cu siguranţă, afli mai multe detalii utile pentru tine.

„Date tehnice”

 1. Când este Conferința Speakers Net?

Ne vedem JOI, 10 DECEMBRIE, de la 18.30 la 21.00, pe Zoom. Link-ul de acces la conferință va fi transmis prin e-mail în ziua conferinței, tuturor celor înscriși.

 1. Cât costă?

Biletul la conferință este gratuit.

ÎNSĂ noi îți recomandăm unul din pachetele PROMO sau SMART, pentru ca să te bucuri de cele mai bune oferte ale momentului.

Pachet PROMO – 100 lei:

 • Bilet la conferința online
 • „Kitul de supraviețuire în public speaking”, redus 50% (Ofertă valabilă doar până în seara lansării!)

Pachet SMART – 190 lei:

 • Biletul la conferința online
 • „Kitul de supraviețuire în public speaking”, redus 50% la 100 de lei (Ofertă valabilă doar până în seara lansării!)
 • Acces gratuit la o seară de practică a Clubului Speakers Net
 • O sesiune de coaching de 30 de min pe tema fricilor din public speaking
 1. Ce cuprinde „Kit-ul de supraviețuire în public speaking”?

… secvențe video cu cele mai importante frici din public speaking povestite de membrii Clubului de Practică Speakers Net;

… exerciții simple și ușor de folosit pentru gestionarea eficientă a fricilor;

Acces la secvențele video despre frici + exercițiile aferente care vor fi adăugate în 2021 în acest kit.

Sună bine, nu?

Sigur că te așteptăm alături de noi! 

Va fi o seară de poveste despre 2020, o seară în care ne pregătim pentru 2021.

Te invităm la Conferința Clubului de Practică Speakers Net:
 „Ce iau din 2020 și-mi folosește mai departe?”.
Când?
JOI, 10 DECEMBRIE, de la 18.30 la 21.00, pe Zoom.

FORMULAR DE COMANDĂ

PS: Dacă nu ai timp pe 10, nu-i bai, poți transmite acest mesaj mai departe către cineva care simți că ar fi interesat/ă de această conferință. Dacă tot va fi apoi Crăciunul după conferință, poți face un cadou cuiva drag prin această invitație. Mulțumim anticipat pentru sprijin!

În plus:

Dacă vrei să fii la curent cu proiectele şi conferinţele e super simplu: te abonezi la newsletter-ul Clubului de Practică Speakers Net.

Noi promitem că vei primi săptămânal informații utile pentru tine despre ce facem la Speakers Net şi cum poţi pune în practică şi testare ceea ce ai aflat din „Kitul de supraviețuire în public speaking”.

Notă: încă nu avem o campanie de înscriere de noi membri în Club, dar, dacă îţi doreşti asta, te rugăm să iei legătura cu Cristina sau Romeo și discutăm despre acest aspect.

Detalii

Data:
dec. 10, 2020
Program:
6:30 pm - 9:00 pm
Categorie:
Website:
https://speakersnet.ro

Organizator

Speakers Net
Telefon:
0722630598
Email:
contact@speakersnet.ro
Website:
https://speakersnet.ro