Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

All Evenimente

Vezi discursuri: Kit de supraviețuire pentru părinți – Cum să ne creștem copiii bine

iun. 17, 2021 @ 6:30 pm - 9:00 pm

Ți s-a întâmplat vreodată  să-ți faci griji referitor la modul în care îți crești copilul/copiii? Sau, dacă nu ești încă părinte, ți-a trecut vreodată prin minte vreun gând de tipul „Oare eu voi ști să-mi cresc copiii bine?” Nouă da. ? Adică ne-am făcut griji și ne-a trecut prin minte gândul de mai sus, nouă, membrilor Clubului de Practică Speakers Net. Și ne-am gândit că mai sunt și alții în situația în care am fost noi.

Din acest motiv, ne-am unit forțele și am pregătit un Kit de supraviețuire pentru părinții (sau viitorii părinți) care sunt stresați că s-ar putea să nu facă o treabă chiar atât de bună. Ce gând poate fi mai dureros decât acela că ai putea da greș tocmai în educația și în relația cu propriul copil, pentru care ai face orice e posibil și… chiar mai mult decât atât?

Mai jos, poți urmări câteva dintre discursurile prezentate în cadrul conferinței Conferinței Speakers Net dedicate acestui subiect sensibil, cum să ne creștem copiii bine. Discursurile au fost susținute de membri ai clubului, dar și o serie de invitați speciali. Este vorba despre 5 juniori, absolvenți ai cursului Speaker Elite Junior creat de Andy Szekely – Ada Botache, Anca Pîrgă, Cătălina Vădeanu, Victor Vădeanu și Mihail Bărănescu

VEZI DISCURSURILE CLICK AICI

Detalii

Dată:
iun. 17, 2021
Oră:
6:30 pm - 9:00 pm