Loading Evenimente
 • Acest eveniment a trecut.

Toate

Conferință: Kit de supraviețuire pentru părinți – Cum să ne creștem copiii bine

iunie 17 @ 6:30 pm - 9:00 pm

Ți s-a întâmplat vreodată  să-ți faci griji referitor la modul în care îți crești copilul/copiii? Sau, dacă nu ești încă părinte, ți-a trecut vreodată prin minte vreun gând de tipul „Oare eu voi ști să-mi cresc copiii bine?” Nouă da. 😊 Adică ne-am făcut griji și ne-a trecut prin minte gândul de mai sus, nouă, membrilor Clubului de Practică Speakers Net. Și ne-am gândit că mai sunt și alții în situația în care am fost noi.

Din acest motiv, ne-am unit forțele și am pregătit un Kit de supraviețuire pentru părinții (sau viitorii părinți) care sunt stresați că s-ar putea să nu facă o treabă chiar atât de bună. Ce gând poate fi mai dureros decât acela că ai putea da greș tocmai în educația și în relația cu propriul copil, pentru care ai face orice e posibil și… chiar mai mult decât atât?

Conferința noastră nu își propune să acopere în totalitate acest subiect (fie vorba între noi, nici nu ar avea cum). Totuși, din experiența cumulată de aproximativ 130 de ani ca părinți și aproape 500 de ani ca și copii ai părinților noștri, am strâns un set de soluții puse în practică cu succes, soluții pe care vi le oferim cu drag, sub forma unui Kit, în cadrul Conferinței Speakers Net dedicate acestui subiect sensibil: „Cum să ne creștem copiii bine?”.

Iată câteva dintre lucrurile pe care le vei afla la conferință de la membrii Clubului de Practică Speakers Net și invitații lor:

 • Soluția secretă a dezvoltării complete și armonioase a copilului;
 • Strategia inversă de dezvoltare a abilităților unice;
 • Profesorul nebănuit care antrenează echilibrul, inteligența și înțelegerea lumii;
 • Semnalul de alarmă Tec și simțul măsurii: „mi se cuvine” vs „merit”;
 • 5 stâlpi pentru o relație părinte-copil bazată pe încredere;
 • Ingredientele soluției pentru îmblânzirea grijilor;
 • Tehnica oglinzii în creșterea copilului și
 • Metoda genealogică de îmbunătățire a relației părinte-copil.

Ce-ți garantăm?

Un mediu plăcut, de creștere, în care poți afla minim 10 soluții testate de a-ți crește bine copiii și povești reale, de succes, într-ale „mămiciei” sau „tăticiei”, povești din lumea celor care se străduiesc să facă lucrurile mai bine și împărtășesc apoi din propria experiență.

INVITAȚI SPECIALI:

Invitații speciali ai serii sunt chiar câțiva beneficiari ai educației de părinte – 5 juniori, care vor povesti cum se vede din perspectiva lor tema conferinței. Cei 5 fac parte din prima serie de absolvenți ai cursului Speaker Elite Junior, creat de Andy Szekely, deci au o bază solidă și în ceea ce privește vorbitul în public. Așa că vi-i prezentăm pe:

Ada Botache, Anca Pîrgă, Cătălina Vădeanu, Victor Vădeanu și Mihail Bărănescu

Detaliile conferinței:

Online, pe Zoom

17 iunie, interval orar 18.30 – 21.00

Condiții de participare:

 • Gratuit
 • Prezență și deschidere pentru a putea primi ceea ce ai nevoie de la speakerii noștri

Comanda bilete conferinta iunie 2021

Dacă vrei să ne cunoști mai bine înainte de conferință, o poți face! Te poți întâlni și chiar interacționa cu membrii Clubului de practică Speakers Net. Gratuit! 😊

Hai să ne cunoaștem! Cum?

Pasul 1 – Intră în grupul de Facebook „Comunitatea Speakers Net”: https://www.facebook.com/groups/comunitateaspeakersnet

Pasul 2 – Urmărește live-urile Speakers Net din serile de miercuri și interacționează cu călăuzele care preiau, prin rotație, conducerea grupului.

Pasul 3 – Dacă îți place ce vezi și primești, înscrie-te și participă, pe ZOOM, la Conferința din 17 iunie 2021!

Comanda bilete conferinta iunie 2021

 

Detalii

Data:
iunie 17
Program:
6:30 pm - 9:00 pm