Amintiri din copilărie – Conferința Speakers Net din 5 iunie

Dacă e iunie, e despre copilărie și despre Amintiri din Copilărie. Pentru că, așa cum spunea Lucian Blaga, „Copilăria este inima tuturor vârstelor!”.

Despre copilărie vom vorbi și la cea de-a treia Conferință Speakers Net. Aici, la conferință, amintirile din copilărie ale speakerilor vor veni însoțite de conștientizări și idei care merită date mai departe publicului și folosite în Viață.

Te invităm și pe tine să povestim dacă vrei să:

  • îți amintești aroma ceaiului bunicii, gustul prăjiturilor ei sau alte lucruri faine dintr-o lume minunată;
  • vezi cum momente frumoase sau emoționante din copilărie te pot ajuta acum, indiferent ce vârstă ai avea;
  • aduci în prezent amintiri din copilărie de care poate ai uitat, dar care te pot ajuta să-ți faci Viața frumoasă:
  •  înțelegi cum anume anumite momente petrecute de-a lungul vieții te-au adus acolo unde te afli în prezent;
  • descoperi idei și soluții pentru o viață mai bună.

Tot pentru că e iunie, avem și o premieră: speakerilor seniori li se vor alătura și juniori cu vârste cuprinse între 11 și 18 ani, cu amintiri mai recente din copilărie, dar la fel de prețioase.

Speakerii celei de-a treia conferințe Speakers Net sunt:

Carmen Buican lucrează în domeniul resurselor umane de 6 ani și e pasionată de dezvoltare personală și public speaking. „Îmi plac oamenii. Aleg să găsesc ceva frumos în fiecare zi. Foarte importantă pentru mine este familia, iar mottoul meu este: Fii tu, cea/cel care simți că ești cu adevărat și fă asta in fiecare zi! ”

 

Daniela Răzuşi este inginer cu o experiență de 10 ani în ingineria sistemelor. Este pasionată de psihologia practică, comunicare, leadership, public speaking. Crede că singurul lucru constant în viață este schimbarea și de aceea dezvoltarea personală și pregătirea profesională continuă sunt esențiale.

Magda Racovițeanu lucrează în cercetarea din domeniul medicamentelor, este coach acreditat ANC și public speaker în devenire. Îi plac poveștile și rimele, pentru că acestea se adresează direct sufletului. Iubește să se conecteze cu oamenii într-un spațiu de joacă, creștere și respect.

 

Otilia Ruxandra Vasile este de profesie biochimist și cercetător științific. De circa 3 ani, antreprenor, terapeut ThetaHealing certificat și speaker. În viața personală, mamă a 2 copii, alături de care învață în fiecare zi cum să fie cea mai bună versiune a ei, iar viitorii adulți să fie ei însiși, autentici, liberi de convingeri limitative și încrezători în forțele proprii. “Dintotdeauna m-a atras domeniul dezvoltării personale și natura, exterioară și interioară, iar de 7 ani citesc și aplic zilnic, atât față de mine, cât și ca servire a persoanelor ce doresc să își descopere natura umană, întrucât, așa cum zicea Coco Chanel, frumusețea începe în momentul în care decizi să fii tu însuți.

Viorica Stoica – expert contabil judiciar, consultant fiscal și auditor financiar, cu o experiență în domeniul financiar-contabil de peste 20 de ani.  Dincolo de aria profesională, Viorica este interesată de dezvoltare personală.

 

și juniorii:

Maria Racovițeanu este în clasa a XI-a la Colegiul Grigore Moisil. Este interesată de desen, muzică și cosplay și a organizat diverse proiecte online alături de alți artiști.

 

Mihail Bărănescu este în clasa a IV-a la Școala Gimnazială nr. 143 și este pasionat de tenis, Minecraft și Lego. Deschis către experiențe noi, a acceptat cu responsabilitate experiența susținerii unui discurs în public.

 

Vlad Crețu este un licean pasionat de fotbal, programare, web design și călătorii. Participarea la Conferința Speakers Net este o oportunitate pentru el de a testa o altă posibilă pasiune și anume public speaking.

Gazdele serii: Romeo Crețu și Cristina Bărănescu

Când și unde? În 5 iunie, între orele 18.30 și 21.30, la Hotel Cișmigiu, Sala Lipscani.

Biletele se pot comanda pe formularul de mai jos (cost 100 Ron).