Scurt și la obiect – 13 septembrie 2024

🎙 ȘTIAI CĂ… vorbitul în public este esențial pentru transmiterea informațiilor, motivarea oamenilor sau chiar pentru a spune o poveste? Aproximativ 70% din toate locurile de muncă implică o formă de vorbire în public.

Nici dacă ești jucător de tenis nu te ocolește vorbitul în public. Roger Federer a ținut un discurs de absolvire la Dartmouth College vara aceasta, în care a vorbit despre importanța rezilienței. A împărtășit experiențe din cariera sa, subliniind cum eșecurile și provocările l-au învățat să fie rezilient. Federer a încurajat absolvenții să vadă eșecul ca pe o etapă necesară în drumul spre succes, accentuând faptul că reziliența este esențială pentru a depăși obstacolele și a atinge obiectivele pe termen lung. Mesajul său? Perseverență și creștere continuă!

VEZI DISCURSUL LUI ROGER

*

🎙 EVENIMENT: Numărătoarea inversă începe, iar cortina se va ridica în scurt timp pentru cea de a 20-a conferință Speakers Net: Când corpul spune DA și mintea spune NU… și invers! Aceasta va avea loc în data de 19 septembrie 2024, ora 18:00, la Hotel Capitol din București.

Dacă te-ai auzit spunându-ți măcar o dată „Aș vrea…, dar…”, să fii sigur că acesta este un eveniment dedicat ție! Vino la o seară cu idei, povești, vulnerabilizare și mai ales conectare autentică.

Biletele sunt disponibile pe platforma SpeakersNet.ro și, de asemenea, dacă ai întrebări poți suna la 0722630598.

VREAU BILET

*

🎙 CADOU ANIVERSAR: Și, pentru că evenimentul care urmează este unul aniversar, evenimentul Speakers Net cu numărul 20, am pregătit pentru tine și un cadou aniversar: 10 discursuri integrale, extrase din ultimele 4 evenimente ale clubului. O parte din ele au fost deja publicate, restul vor fi postate până în ajunul evenimentului cu NUMĂRUL 20. Vizionare plăcută!

VEZI DISCURSURILE AICI