Scurt și la obiect – 17 mai 2024

🎙Cu bucurie, te anunțăm că următorul eveniment Speakers Net va avea loc în 13 iunie 2024, ora 18.00, la Hotel Capitol. Dacă în martie am vorbit despre public speaking, în iunie am ales o temă atractivă pentru toți cei care își doresc să obțină rezultate: Obiceiuri bune pentru o viață frumoasă.

Membrii Clubului Speakers Net vor alege pentru tine obiceiurile care le-au adus cele mai bune rezultate și modalități prin care au reușit să-și aducă în viață obiceiuri benefice.

Biletele sunt disponibile pe platforma SpeakersNet.ro, iar dacă ai întrebări poți suna la 0722630598.

Abia așteptăm să ne vedem!

*


🎙Doi dintre juniorii Clubului Speakers Net au participat, la finalul lunii aprilie, la Festivalul-concurs Primavera 2024, organizat de Colegiul Mihail Cantacuzino din Sinaia, secțiunea  Public Speaking. Tema concursului a fost CĂLĂTORIA, iar juniorii noștri nu au călătorit degeaba la Sinaia. Alexia Valentina Jilăveanu a ocupat Locul 3, iar Theo Călin a primit Mențiune, așa că suntem mândri atât de Valentina și Theo, cât și de mentorii Andreea Cruglic și Cristina Zamfirache!

Te invităm cu drag să asculți discursurile premiate în episodul 5 din Podcastul Speakers Net de pe Spotify.

*

🎙Membrii Speakers Net sunt și autori. Iar cei care nu sunt încă au toate șansele să devină, pentru că scrisul, la fel ca public speakingul, e un microb care se ia. Și pentru că e tot despre creștere și contribuție.

În seara de 9 mai am sărbătorit-o pe colega noastră Magda Ștefana, care și-a lansat a treia carte: un volum de poezii în limba engleză – Breathing.

Să fie cu succes și la mai multe cărți! Dacă îți dorești cartea, dă-ne un semn.

Și dacă intenționezi să scrii o carte, dar nu ai reușit încă… Hai și tu în club!

*

🎙Avem noutăți și în ceea ce privește Podcastul Speakers Net, care are, pe lângă discursuri, și o serie de scurte interviuri publicate sub titlul Sub lupa colegilor. Urmărește primele două interviuri, cu Cristina Ardeleanu și Alexandra Constantinescu, și realizate de Cosmin Cealîcu.

Întrebare: Cum ai găsit prima afirmație care te-a ajutat? Ai avut vreo strategie?

Cristina Ardeleanu: Nu, am avut o nevoie! Am conștientizat că nu mai pot să stau în starea aceea de depresie și de nemulțumire. Am început să-mi spun Nu mai vreau să fiu bolnavă și nefericită și am transformat-o apoi într-o afirmație pozitivă – Vreau să fiu sănătoasă, plină de energie și fericită!

Ascultă aici răspunsurile Cristinei Ardeleanu

 

Întrebare: Care este subiectul tău preferat pe care l-ai prezentat în discursurile tale de până acum?

Alexandra Constantinescu: Disciplina. În primul rând pentru că o aplic de multă vreme. Încep printr-o discuție cu mine, ca să înțeleg care îmi sunt sursele de energie, ce valori am, ce bucurii îmi face viața trăită în prezent. Apoi îmi caut sursele care îmi aduc mie cea mai multă valoare în viață. Însă toate acestea nu s-ar putea face fără disciplină. Știu că pare școlărește, însă nu e deloc așa. Este vorba despre respectul pe care îl am pentru viața mea.

Ascultă aici răspunsurile Alexandrei Constantinescu

 

Îți mulțumim că ești alături de noi. Te așteptăm la evenimentul nostru din 13 iunie sau alături de noi în Club.

Până atunci, INSPIRAȚIE!