„De mulți ani lucrez ca economist și multă vreme credeam că despre asta este viața mea. Puțin câte puțin apoi, foarte timid la început, a încolțit în mine o dorință, pe care nu am mai putut-o opri. Mi-am dat seama curând că viața mea nu mai este despre contabilitate, ci despre contribuție. Am început să lucrez în plan personal, să merg la cursuri, workshopuri și programe de dezvoltare personală, care m-au ajutat să mă înțeleg și să descopăr lucruri neștiute până atunci, despre mine.

M-am dedicat tot mai mult proceselor mele interioare și cele mai frumoase, sublime chiar, momente sunt cele în care înțeleg ceva despre natura mea interioară. Atunci când, după o lungă căutare, înțeleg că nu este despre ceilalți, ci despre mine. În clipa aceea simt ca mă înalț.

Odată găsit sensul provocărilor avute, bucuria mea este de a împărtăși cu oamenii înțelegerile mele și este cu atât mai mare cu cât oamenii se regăsesc ei înșiși în poveștile mele de viață.

Astfel, mi-am dat seama că prin această modalitate îi pot încuraja pe ceilalți să își trăiască spiritul, să se deschidă emoțional și să evolueze și că acesta este modul meu de a aduce o schimbare în viețile oamenilor.

Motivația mea este: Haideți să aducem o schimbare în bine!

Interviu cu Cristina Zamfirache