Înregistrarea Conferinței din 10 decembrie 2020 – disponibilă în perioada Sărbătorilor

Ai ratat Conferința Speakers Net din 10 decembrie, anul acesta? Evită să disperi! ? Era cât pe ce să o ratăm și noi din cauza unei pene de curent. Din fericire, ne-am mobilizat și am schimbat în timp util „cartierul general” pentru a emite în direct.

Așa că, nu-ți fă griji! Indiferent care e motivul pentru care nu ai reușit să ajungi la conferință, dacă dorești să vezi înregistrarea, trimite un mesaj la [email protected] cu subiectul „Vreau înregistrarea Conferinței Speakers Net” și noi îți trimitem link-ul de acces. Poți viziona înregistrarea conferinței până la finalul sărbătorilor de iarnă, adică până în 7 ianuarie 2021. Calitatea video a înregistrării nu e grozavă (platforma Zoom comprimă foarte mult partea video), dar conținutul este cel care contează.

Și, bineînțeles, te așteptăm cu drag și la Conferințele Speakers Net din martie, iunie, septembrie și decembrie 2021. De aceea te invităm să te abonezi la newsletter-ul Speakers Net pentru a primi informații în timp util despre evenimentele noastre.

Cristina Stefania Baranescu

Cofondator Speakers Net, public speaking coach si facilitator in programe de dezvoltare personala.