Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

All Evenimente

Curs: „Cum spui fain bancuri, glume, haioșenii?”, cu Romeo Crețu

apr. 16, 2022 @ 10:00 am - 12:00 pm

Te-ai uitat vreodată cu admirație la cei care spun fain bancuri și glume și te-a apucat râsul când ți-a venit în minte gândul „Cum ar fi să pot face și eu asta?” ?

Sau ai avut nevoie de momente de umor în cursuri și prezentări și te-a apucat râsul interior la gândul că tu ai putea face așa ceva? ?

Sau pur și simplu vrei să-ți dezvolți abilitatea de a spune cu impact bancuri, glume și haioșenii, dar te apucă râsul numai când te gândești la asta? ?

Atunci înseamnă că ai umor în fază incipientă. ? Adică ai umor care se poate dezvolta, se poate crește, se poate cultiva pentru a ieși bancuri, glume și haioșenii spuse bine.

Convingerea mea este că umorul este o abilitate ca oricare alta. Da, știu, te apucă râsul! ? Și, fiind o abilitate ca oricare alta, se poate dezvolta, atâta timp cât dorești acest lucru.

Iar dacă dorești acest lucru, chiar dacă te apucă râsul la ideea „Cine, eu? Eu, să ajung să spun fain bancuri, glume și haioșenii?”, te invit, – împreună cu Clubul Speakers Net – la cursul „Cum spui fain bancuri, glume, haioșenii?”. Când spun „te invit”, mă refer la mine, Romeo Crețu. ?

Vor fi 2 ore în care îți voi împărtăși din „secretele” spusului fain de bancuri, glume și haioșenii. Am pus „secrete” în ghilimele pentru că nu sunt chiar secrete, dar, de fapt, sunt secrete până afli de ele, pentru că apoi nu mai sunt secrete. ? Și îți voi dezvălui CEL MAI MARE SECRET al spunerii de bancuri, glume și haioșenii într-un mod fain! Pentru că există, așa este, și CEL MAI MARE SECRET. ?

Când? SÂMBĂTĂ, 16 aprilie, de la 10.00 la 12.00.
Unde? Online, live, pe Zoom.
Cât costă? 100 de lei

Te așteptăm cu drag la curs, să petrecem 2 ore pline de umor cu sens, cu semnificație, cu rost. Pentru că umorul poate schimba viețile oamenilor în bine. Iar dacă nu poate face acest lucru, măcar ne mai ajută să trecem zâmbind peste momentele provocatoare din Viața noastră. Viața și-așa este uneori de o complexitate năucitoare, hai să n-o facem grea lipsindu-ne de umor! ?


 

Detalii

Dată:
apr. 16, 2022
Oră:
10:00 am - 12:00 pm
Eveniment Category:
Etichete Eveniment:
, , ,