Poveste de Crăciun – Conferința Speakers Net din 11 Decembrie 2019

Discursurile bune generează acțiune, iar acțiunile bune schimbă viețile în bine. Aceasta este convingerea noastră, la Clubul de Practică „Speakers Net”, convingere pe care nu ne-o poate schimba nimeni.

De aceea te invităm la o nouă conferință a clubului nostru,  cea de-a patra și ultima din acest an: „Poveste de iarnă!”.

Chiar acum, speakerii noștri pregătesc discursuri faine de Crăciun, cu povești personale, experiențe și informații utile pentru oricine care vrea să trăiască cu adevărat spiritul Crăciunului.

Conferința este pentru tine dacă:

 • ești pasionat de public speaking și de dezvoltare personală;
 • îți place să înveți din experiențele altora și să eviți astfel învățarea unor lecții pe propria piele;
 • îți place Crăciunul;
 • NU îți place Crăciunul, deși suntem convinși că după această conferință o să-ți placă 😊;
 • ești în căutare de inspirație pentru un cadou pentru Crăciun;
 • vrei să cunoști oameni frumoși și să petreci o seară utilă și relaxantă sau, pur și simplu,
 • ești curios din fire și vrei să vezi ce se petrece – și cum se petrece – la o Conferință Speakers Net.

Dacă întrunești cel puțin 3 din aceste criterii (3 din 7 e bine pentru tine și pentru conferință 😊), atunci te invităm pe 11 decembrie 2019 la Conferința Speakers Net „Poveste de Crăciun”, unde vei afla:

 • Cum se aleg cadourile frumoase de Crăciun (vei putea achiziționa câteva, dacă îți plac);
 • Cum poți serba un Crăciun extraordinar în familie, chiar dacă nu agreezi anumite persoane 😊;
 • Cum poți readuce magia Crăciunului în viața ta (dacă ți se pare că nu te mai poți bucura de Crăciun);
 • Cum poți primi ceea ce îți dorești de Crăciun;
 • Cum să te îmbraci în spiritul Crăciunului;
 • Ce să gătești de Crăciun;
 • Și, cel mai important, vei afla cum poți crea în viața ta o atmosferă magică tot anul, nu numai de Crăciun.

Dacă mai ai nevoie de încă un motiv, la finalul seriei de discursuri te vei bucura de un minirecital susținut de invitata noastră, Dana Florian.

Restul surprizelor le păstrăm pentru seara de 11 decembrie.

 

SPEAKERII SERII:

Andreea Popescu Cruglic îndrăgește oamenii și îi place să îi vadă veseli și fericiți. „Întoteauna mi-a plăcut să îi fac să zâmbească și mereu simt nevoia să le sar în ajutor, dar fără să îi sufoc. Îmi place să fiu în mijlocul oamenilor, mă simt bine acolo. Cred că oamenii sunt esențiali, fără ceilalți nimeni nu poate să fie.”

Carmen Buican lucrează în domeniul resurselor umane de 6 ani și e pasionată de dezvoltare personală și public speaking. „Îmi plac oamenii. Aleg să găsesc ceva frumos în fiecare zi. Foarte importantă pentru mine este familia, iar mottoul meu este: Fii tu, cea/cel care simți că ești cu adevărat și fă asta in fiecare zi! ”

Dana Buruiană profesează în avocatură de 10 ani. Fire deschisă și flexibilă, orientată către a experimenta și a învăța în mod continuu lucruri noi și a-i angrena pe ceilalți împreună cu ea. Dacă ar fi să aleagă un motto, acela ar fi: „Fii sclavul visului tău și LIBER în pășire!”

 

Daniela Răzuşi este inginer cu o experiență de 10 ani în ingineria sistemelor și consilier pentru dezvoltare personală acreditat ANC. Este pasionată de psihologia practică, comunicare, leadership, public speaking. Crede că singurul lucru constant în viață este schimbarea și de aceea dezvoltarea personală și pregătirea profesională continuă sunt esențiale.

Magda Racovițeanu – lucrează în cercetarea din domeniul medicamentelor, este coach acreditat ANC și public speaker în devenire. Îi plac poveștile și rimele, pentru că acestea se adresează direct sufletului. Iubește să se conecteze cu oamenii într-un spațiu de joacă, creștere și respect.

Mihaela Panduru este de profesie medic. Pentru Mihaela, perioada sărbătorilor de iarnă este cea mai frumoasă perioadă a anului. Deși este adult, trăiește fiecare sărbătoare a Crăciunului cu emoția și bucuria copilului.  De asemenea, încă mai crede în Moș Crăciun și veți vedea de ce.

Mihaela Radu – designer vestimentar și arhitect. „Îmi place să inspir și să mă las inspirată; mă iubesc pentru ce sunt și o creez pe cea care voi deveni.” Două dintre pasiunile sale sunt lucrul cu copiii și tobele africane.

Mihail Bărănescu este în clasa a V-a la Școala Gimnazială nr. 143 și este pasionat de tenis, Minecraft și Lego. Deschis către experiențe noi, a acceptat cu responsabilitate experiența susținerii unui discurs în public în iunie, i-a plăcut și a ales să revină pe scena conferințelor Speakers Net.

 

Sergiu Costea are 29 de ani, este inginer software în domeniul IT-ului și este pasionat de dezvoltare personală, public speaking și leadership. Are ca sursă e inspirație motto-ul: „Succesul înseamnă să ajuți suficient de mulți oameni în jurul tău să aibă succes.” Sergiu este adeptul creșterii și contribuției într-o manieră continuă și, din dorința de a împărtăși celorlalți din experiența proprie, a conceput programul ACCEPTĂ PROVOCAREA DESCOPERĂ-ȚI POTENȚIALUL.

Viorica Stoica – expert contabil judiciar, consultant fiscal și auditor financiar, cu o experiență în domeniul financiar-contabil de peste 20 de ani.  Dincolo de aria profesională, Viorica este interesată de dezvoltare personală.

 

Să recapitulămEști invitat la Conferința Speakers Net – Poveste de Crăciun

Când? În 11 Decembrie 2019, între orele 18.00-21.30.

Locația: Compania de Librării București (Bd. Unirii nr. 10)

Participând la conferință, ai ocazia și să încurajezi un licean să-și descopere pasiunile și să le pună în practică prin intermediul proiectului „Dăruiește pentru Educație!” – www.daruiestepentrueducatie.ro.

Cum: 25% din prețul biletului de participare la Conferință va fi direcționat spre acest proiect. Biletul este 100 de lei.

Pentru înscriere, folosește formularul de mai jos:

Lasă un răspuns