De pe băncile școlii – Conferința Speakers Net din 25 septembrie

Speakers Net vă invită din nou la conferință! Pentru a patra oară, speakerii noștri vin în fața publicului pentru a contribui din ceea ce sunt, cu discursuri atent lucrate, mostre, spunem noi, de autenticitate și mesaje care merită să fie auzite.

În luna începerii noului an școlar, vă invităm să vorbim despre… școală, dar nu despre un sistem ale cărui hibe și neajunsuri sunt întoarse pe toate părțile, ci despre singurul sistem care există momentan, așa cum e el, pe care l-am urmat și care ne-a adus aici unde suntem. Vă invităm să ne uităm la școală din perspectiva paharului plin, a lucrurilor pe care le-am învățat în școală și ne-au ajutat ulterior în viață.

Așadar, vă invităm la Conferința Speakers Net: „De pe băncile școlii: Ce am învățat în școală și mi-a folosit în Viață”.

Cum? De ce ai veni??? Din cel puțin 5 motive:

– Speakerii noștri pregătesc discursuri cu miez pe care e păcat să le pierzi;

– Ai putea pleca cu o nouă perspectivă asupra școlii și chiar vizavi de propria perioadă petrecută pe băncile școlii;

– Îți amintești și reevaluezi cum au stat lucrurile pentru tine… poate ieși pe plus;

– Pleci cu o serie de fațete ale temei, dar și cu idei care merită puse în practică;

– Petreci o seară plăcută, împreună cu oameni faini.

Așadar, vă invităm la Conferința Speakers Net: „De pe băncile școlii: Ce am învățat în școală și mi-a folosit în Viață”

Speakerii serii:

Carmen Buican lucrează în domeniul resurselor umane de 6 ani și e pasionată de dezvoltare personală și public speaking. „Îmi plac oamenii. Aleg să găsesc ceva frumos în fiecare zi. Foarte importantă pentru mine este familia, iar mottoul meu este: Fii tu, cea/cel care simți că ești cu adevărat și fă asta in fiecare zi! ”

 

Costea Sergiu are 29 de ani, este inginer software în domeniul IT-ului și este pasionat de dezvoltare personală, public speaking și leadership. Are ca sursă e inspirație motto-ul: „Succesul înseamnă să ajuți suficient de mulți oameni în jurul tău să aibă succes.” Sergiu este adeptul creșterii și contribuției într-o manieră continuă și, din dorința de a împărtăși celorlalți din experiența proprie, a conceput programul ACCEPTĂ PROVOCAREA DESCOPERĂ-ȚI POTENȚIALUL.

Dana Buruiană profesează în avocatură de 10 ani. Fire deschisă și flexibilă, orientată către a experimenta și a învăța în mod continuu lucruri noi și a-i angrena pe ceilalți împreună cu ea. Dacă ar fi să aleagă un motto, acela ar fi: „Fii sclavul visului tău și LIBER în pășire!”

 

Daniela Răzuşi este inginer cu o experiență de 10 ani în ingineria sistemelor și consilier pentru dezvoltare personală acreditat ANC. Este pasionată de psihologia practică, comunicare, leadership, public speaking. Crede că singurul lucru constant în viață este schimbarea și de aceea dezvoltarea personală și pregătirea profesională continuă sunt esențiale.

Magda Racovițeanu – lucrează în cercetarea din domeniul medicamentelor, este coach acreditat ANC și public speaker în devenire. Îi plac poveștile și rimele, pentru că acestea se adresează direct sufletului. Iubește să se conecteze cu oamenii într-un spațiu de joacă, creștere și respect.

 

Viorica Stoica – expert contabil judiciar, consultant fiscal și auditor financiar, cu o experiență în domeniul financiar-contabil de peste 20 de ani.  Dincolo de aria profesională, Viorica este interesată de dezvoltare personală.

 

Și Juniorii:

 

Cristina Crețu este elevă în clasa a VIII – a și e pasionată de badminton. Îi place să se distreze cu prietenii și să încerce lucruri noi.

Mihail Bărănescu este în clasa a V-a la Școala Gimnazială nr. 143 și este pasionat de tenis, Minecraft și Lego. Deschis către experiențe noi, a acceptat cu responsabilitate experiența susținerii unui discurs în public în iunie, iar acum vine a doua oară pe scena conferințelor Speakers Net.

Vlad Crețu este un licean pasionat de fotbal, programare, web design și călătorii. Participarea la Conferința Speakers Net este o oportunitate pentru el de a testa o altă posibilă pasiune și anume public speaking.

 

 

Gazdele serii: fondatorii Speakers Net, Romeo Crețu și Cristina Bărănescu.

UNDE și CÂND?

În 25 septembrie 2019, între orele 18:30 și 21:30, la Hotel Cișmigiu, Sala Lipscani.

Biletele se pot comanda pe formularul de mai jos (cost 100 Ron).

Lasă un răspuns