Speakers Net

MEMBRI CLUB

Carmen Buican lucrează în domeniul resurselor umane de 6 ani și e pasionată de dezvoltare personală și public speaking. „Îmi plac oamenii. Aleg să găsesc ceva frumos în fiecare zi. Foarte importantă pentru mine este familia, iar mottoul meu este: Fii tu, cea/cel care simți că ești cu adevărat și fă asta in fiecare zi! ”

 

Cătălin Bujiță – De profesie chimist, cu experiență de peste 20 de ani în vânzări, Cătăin este un permanent căutător, pasionat de mister și obsedat de cunoaștere.

 

 

Lavinia Dominte – Avocat, consilier pentru dezvoltare personală, wingwave coach. „Lucrez de peste 20 de ani cu oamenii și cu legile universale spirituale. Pasionată de cunoașterea Omului și a Vieții, ajut oamenii să-și descopere și să-și manifeste plenar potențialul personal prin prisma înțelegerii uneia dintre legile universale, conform căreia ceea ce este înăuntru este și afară.”

 

Ramona Georgescu – Recruiter. Pasionată de dezvoltare personală. Iubitoare de frumos și de oameni. Cu experiență de peste 20 de ani în vânzări, marketing și dezvoltarea afacerilor în domenii precum telecomunicații, banking și resurse umane.

 

Magda Racovițeanu lucrează într-o corporație, e mama a doi copii și îi place să se conecteze cu oamenii într-un spațiu de joc, creștere și respect.

 

 

Mihaela Radu – designer vestimentar și arhitect. „Îmi place să inspir și să mă las inspirată; mă iubesc pentru ce sunt și o creez pe cea care voi deveni.” Două dintre pasiunile sale sunt lucrul cu copiii și tobele africane.

 

Viorica Stoica – expert contabil judiciar, consultant fiscal și auditor financiar, cu o experiență în domeniul financiar-contabil de peste 20 de ani.  Dincolo de aria profesională, Viorica este interesată de dezvoltare personală.

 

Carmen Trufaș este medic stomatolog (specialist în protetică și estetică dentară) și voluntar cu multe ore de munca puse în slujba comunității. A pornit cu un proiect umanitar în Nepal, iar acum Carmen strânge fonduri pentru a construi o grădiniță lângă Iași. Motto-ul ei: Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume! (Mahatma Gandhi)