Ce vor femeile? – RĂSPUNSUL, la conferința Speakers Net București, în 20 martie

După un prim eveniment cu public organizat la finalul anului trecut, membrii clubului Speakers Net recidivează și vin pe scenă din nou cu un subiect irezistibil.

O întrebare care își caută răspunsul de mii de ani e adusă în discuție pe scena Conferinței Speakers Net în 20 martie:

Ce vor femeile?

10 perspective diferite vor pune reflectorul pe sărbătorita lunii martie cu intenția de a aduce o serie de conștientizări vizavi de ce vor mamele, fiicele sau soțiile din viața noastră și cum le putem ajuta astfel să obțină ceea ce vor.

Conferința Speakers Net este pentru TINE, dacă:

–        ești în căutarea unei idei sau perspective noi asupra temei

–        vrei să te cunoști mai bine

–        ești deschis să primești din experiența celor 10 speakeri

–        cochetezi de la distanță cu public speakingul

–        ești curios

Tema zilei va fi întoarsă pe toate părțile de 10 speakeri dedicați să sape până la cel mai profund filon al autenticității lor pentru a oferi inspirație și pentru a genera acțiune.

Speakerii serii:

Carmen Buican – lucrează în domeniul resurselor umane de 6 ani și e pasionată de dezvoltare personală și public speaking. „Îmi plac oamenii. Aleg să găsesc ceva frumos în fiecare zi. Foarte importantă pentru mine este familia, iar mottoul meu este: Fii tu, cea/cel care simți că ești cu adevărat și fă asta in fiecare zi!”

Carmen Popescu – biolog, cu experiență în vânzări și marketing. „În fiecare zi îmi propun să fiu cea mai bună versiune a mea.”

Carmen Trufaș este medic stomatolog (specialist în protetică și estetică dentară) și voluntar cu multe ore de munca puse în slujba comunității. A pornit cu un proiect umanitar în Nepal, iar acum Carmen strânge fonduri pentru a construi o grădiniță lângă Iași. Motto-ul ei: Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume! (Mahatma Gandhi)

Cătălin Bujiță – De profesie chimist, cu experiență de peste 20 de ani în vânzări, Cătălin este un permanent căutător, pasionat de mister și obsedat de cunoaștere.

Cristian Găvan – antreprenor cu 25 ani experiență în domeniul amenajărilor interioare. Are în jurul său 5 femei : 1 soție iubitoare, 2 fete, 2 mame. Se pare că le face față cu succes. ,,Îmi plac poveștile din spatele oamenilor. Îmi place să descopăr ce îi face pe unii oameni să reușească, și pe alții nu.” 

Magda Racovițeanu lucrează într-o corporație, e mama a doi copii și îi place să se conecteze cu oamenii într-un spațiu de joc, creștere și respect.

Mihaela Radu – designer vestimentar și arhitect. „Îmi place să inspir și să mă las inspirată; mă iubesc pentru ce sunt și o creez pe cea care voi deveni.” Două dintre pasiunile sale sunt lucrul cu copiii și tobele africane.

                                   

Otilia Ruxandra Vasile este de profesie biochimist și cercetător științific. De circa 3 ani, antreprenor, terapeut ThetaHealing certificat și speaker. În viața personală, mamă a 2 copii, alături de care învață în fiecare zi cum să fie cea mai bună versiune a ei, iar viitorii adulți să fie ei însiși, autentici, liberi de convingeri limitative și încrezători în forțele proprii. “Dintotdeauna m-a atras domeniul dezvoltării personale și natura, exterioară și interioară, iar de 7 ani citesc și aplic zilnic, atât față de mine, cât și ca servire a persoanelor ce doresc să își descopere natura umană, întrucât, așa cum zicea Coco Chanel, frumusețea începe în momentul în care decizi să fii tu însuți.

 

Ramona Georgescu – Recruiter. Pasionată de dezvoltare personală. Iubitoare de frumos și de oameni. Cu experiență de peste 20 de ani în vânzări, marketing și dezvoltarea afacerilor în domenii precum telecomunicații, banking și resurse umane.

Viorica Stoica – expert contabil judiciar, consultant fiscal și auditor financiar, cu o experiență în domeniul financiar-contabil de peste 20 de ani.  Dincolo de aria profesională, Viorica este interesată de dezvoltare personală.

Gazdele serii: Romeo Crețu și Cristina Bărănescu

UNDE și CÂND?

În 20 martie 2019, între orele 18,30 și 21,30, la Hotel Capital Plaza, Sala Ion Mincu.

Biletele se pot comanda pe formularul de mai jos (cost 100 Ron).